H4mil Anak Kedua, Mawar Rashid Tak Dapat Sahut Cabaran Menari TikTok

Selepas anak pertama hasil perkahwinan dengan Raden Ahmad Faizal berusia setahun lebih, finalis Dewi Remaja 2015, Mawar Rashid dikhabarkan sedang ham1l anak kedua.

Ham1l anak kedua

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri Mawar menerusi Instagramnya yang memaklumkan bahawa mengalami alahan teruk sepanjang keham1lan kali ini.

Dia juga terpaksa men0lak permintaan peminatnya untuk melakukan cabaran TikTok iaitu #Barbiechallenge kerana tidak berapa sihat ketika ini.

Tak dapat penuhi permintaan peminat

Dalam muat naiknya di Instagram juga, Mawar turut meminta agar orang ramai mendoakan kesihatannya yang tidak berapa baik kerana kerap kali l0ya.

Oleh itu dia meminta maaf kerana tidak dapat menunaikan permintaan peminat untuk melihatnya melakukan cab4ran tersebut seperti yang dilakukan dalam Lathichallenge baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

Nahhhh!! FINALLY… #LathiChallenge yang korang tertunggu2 👻 tapi versi siam.. tulisan kat muka pun bahasa thai 😂 . . . Sooo! Cerita sebalik video yang korang duk request siap merayu2 nak sgt Mekwa buat version Mekwa ni 😂😂😂cerita dia.. Mekwa and abang2 Mekwa Plan satu hari je nk buat video ni.. . . 4jam plan, 6jam shoot, settle kul 6 pagi ok😂 edit 16jam weeiii.. . . Mekwa buat special sikit, pakaian traditional Indonesia 🇮🇩 ke pakaian traditional thailand 🇹🇭 . Sebab Mek kan HALF THAI. HEHEHHE . . Hasilnya!!!! Mekwa sendiri pon inlove gila, sumpah x pecaya boleh buat video camniiii..😭😭😭 Thanks to Abang Mekwa @eddyrafuanrashid , sebab tolong plan, Shoot and Edit video ni. 99% edit by him and 1% touch up edit by me 😝 Aunty Mekwa, @icu_maryana tolong Adik pakaikan baju ni, buatkan rambut lah sampai aunty tido pukul 6pagi.. Susah and berat pulak nk pakai Baju Thai ni😅 siap tolong tuliskan bahasa thai kat muka 😹 mekwa tak reti tulis bahasa thai. Kikiki🤭 And thank you gfan @arfanrashid tolong sewakan baju thai ni dalam masa satu hari g sewakan baju utk adikkk!! Thank you for making this happened guys . Blanje emoji sesuai kat Mekwa okay! And tag kawan korang yang been talking about this #lathichallenge . . Song Lathi by @sarafajira Video inspired by @jharnabhagwani . . Baju @mawarosehq #lathichallenge #lipsynchallenge #thaitraditional #makeup #viral #mawarose #makeuptutorial

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Tahniah Mawar untuk anak kedua

Sehubungan dengan khabar gembira itu, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan tahniah buat pelakon cantik kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang tersebut yang sedang h4mil anak kedua.

Mereka jugam mendoakan agar Mawar diberi kesihatan yang baik dan bayi dalam kandvngan membesar dengan sihat sehingga bersalin nanti.

Semoga cepat pulih dari alahan tervk

Semoga urusan dipermudahkan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Instagram mawar rashid

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "H4mil Anak Kedua, Mawar Rashid Tak Dapat Sahut Cabaran Menari TikTok"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*