Geli Hati Si Ayah, Anak Main Kereta Mainan Sampai Terpacak Atas Kepala

Pelbagai telatah ditunjukkan si manja ketika sedang membesar. Ada sahaja idea yang ingin dicubanya, kadang-kadang itu memang tak masuk akal dia punya karenah.

Macam video yang tular baru-baru ini di Facebook, memaparkan seorang ayah tak tahan nak gelak tengok kereta mainan anak terpacak atas kepala.

Kereta mainan tersangkut dekat rambut

Video yang dimuat naik seorang lelaki bernama Mohd Akmal Mahadi, yang merupakan bapa kepada kanak-kanak tersebut mula menjadi perhatian netizen.

Mana tidaknya, entah macam mana adik ini main kereta mainan sampai boleh tersangkut dekat rambut, terpacak pulak tu! Geli hati si ayah tengok anak dah mula cuak bila kata rambut dia kena botak.

Terus viral kau dik!

Sehingga kini, video yang dimuat naik Mohd Akmal Mahadi kini sudah mendapat 8.2 ribu tanda suka, 1.4 ribu komen dan 25 ribu perkongsian di Facebook.

Adoi adik awak ni lain macam betul main kereta, macam mana la agaknya boleh tersangkut dekat rambut tu yer?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber : Mohd Akmal Mahadi

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Geli Hati Si Ayah, Anak Main Kereta Mainan Sampai Terpacak Atas Kepala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*