[VIDEO] “Sory tergelak..” – Wanita Buat Cabar4n Tiba2 Jatuh Curi Tumpuan Warganet

Dunia kini, apabila adanya satu video yang menarik perhatian pastinya dalam masa yang sekejap viral dilaman sosial kerana tidak henti-henti dikongsikan. Seperti juga cab4ran internet yang dilakukan dua orang wanita ini yang menjadi bualan hang4t di Instagram.

Rasanya cab4ran menyambung perkataan lalu menjadikan satu perkara ini pernah dilakukan oleh selebriti terkenal Ain Edruce yang turut menghiburkan warganet dengan gelagat lucunya.

Ternyata, perkongsian di Instagram Hot FM ini tak kurang lucunya juga apabila seorang wanita yang dikenali sebagai Hawajohanis menyahut untuk melakukan cab4ran internet itu bersama seorang lagi wanita namun lain pula yang jadi.

Menerusi video dimuat naik, kelihatan dua orang wanita sedang cuba menyambung perkataan namun diakhirnya membuatkan warganet terhibur apabila tidak disangka-sangka salah seorangnya jatuh ketika membuat cab4ran internet tersebut.

“Orang cakap jangan happy sangat takut nanti sedih…”

 

View this post on Instagram

 

Orang cakap jangan happy sangat takut nanti sedih…..🤣🤣 Repost: @hawajohanis

A post shared by Hot FM (@hotfm976) on


Perkongsian yang meraih perhatian warganet itu dalam masa yang sekejap meraih ribuan tontonan dan menerima hampir 20 ribu tanda suka selepas dimuat naik di Instagram.

Dalam pada masa yang sama, warganet akui terhibur dengan video gelagat spontan wanita berkenaan.

“Ala kalau dah lawa ni kau buat apa pun tetap lawa do”

“Hahaha lawaknya boleh tahan eah dorang ni”

“Dah la ramai ada kat situ. Semua muka cvak je tengok”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "[VIDEO] “Sory tergelak..” – Wanita Buat Cabar4n Tiba2 Jatuh Curi Tumpuan Warganet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*