Suami Hadiahkan Emas RM25 Ribu Tiap Bulan, Wanita Jawab Tudvhan ‘Kaki Kiikis’

Dalam mengekalkan keharmonian rumah tangga, para suami dianjurkan untuk memberi hadiah bermakna kepada teman hidup masing-masing. Mana tidaknya, peng0rbanan isteri terlalu besar lebih-lebih lagi mengandvng selama 9 bulan serta per1t semasa melahirkan anak. Malah jika berkemampuan, berilah mereka emas kerana nilainya takkan pernah susut malah semakin meningkat pada masa akan datang.

Dulu beli 2,3g pun tak mampu…syukur bila suami kata tiap bulan akan dapat emas RM25 ribu

Jika sebelum ini tak mampu untuk membeli barang kemas langsung, Instafamous bernama Hajar Hanif ini meluahkan rasa syukur tak terhingga apabila suaminya menyatakan hasrat untuk berikan emas berjumlah RM25 ribu kepadanya setiap bulan. Bagai mimpi jadi kenyataan, wanita berusia 24 tahun ini turut menyatakan ini semua adalah reward hasil kejayaan mereka dalam perniagaan kosmetik.

Kalau jenis kaki kik1s…I tak kahwin free tanpa hantaran

Walau bagaimanapun, ada pula cerita yang tak sedap didengar apabila dia dikrit1k sebagai ‘kaki kik1s’ harta suaminya iaitu Mikhail Isaaq. Susulan itu Hajar tampil menjawab yang dia pasti takkan berkahwin tanpa minta sebarang hantaran jika ada perangai sebegitu. Malah mulut orang lain yang tak pernah berhenti mengata juga takkan sesekali mempengaruhi kebahagaiaan rumah tangga yang dikecapi sekarang. Berkat susah senang bersama suami harungi pelbagai ujian terdahulu, Hajar bersyukur rezeki lepas kahwin mereka selalu datang mencurah-curah.

 

View this post on Instagram

 

KAKI KIKIS TAKKAN NAK KAHWIN FREE😘 sedap je mulut certain people yang kata i kaki kikis. Kata kikis Keretalah, emas lah! Padahal titik peluh bersama. Fyi, tu business kami bersama, modal dari dulu semua bersama. Tahun ni baru alhamdulillah rasa nak reward diri. Sebelum ni tak pernah belikan diri sendiri apa apa. Rasa sayang nak belanja sebab dulu tahu struggle mcmana. Kalau i jenis kaki kikis, i tak kahwin TANPA HANTARAN. Luckily my parents ni jenis cool. My dad tak suka tengok kitorg gi sana sini, so dia suruh cepat cepat kahwin sebab taknak “something” happen🤣 so ajak family and kawan rapat je masa akad nikah. Ada my family from my side nak pinjamkan duit sebab takut orang mengata sbb takda duit hantaran. And i said. Biarlah. Ni hidup hajar & mikhail. Dorang punya mengata tu takkan pernah effect kebahagiaan hidup kitorg pun. Mengatalah banyak mana pun. Happiness tu kitorg yang rasa. Kitorang masa tu masih student. Umur 21&22. Fuh! Mikhail jumpa umi, hari hari kata nak kahwin dgn hajar. HAHAHAAHAHAHAHA Ada lagi ke mak ayah yang tak kisah tentang duit hantaran? That is why i sangat kagum dengan sikap mak ayah i. THEY ARE TOTALLY DIFFERENT! Dorg terima je apa apa, Asalkan i bahagia. Jangan berani sentuh tentang mak ayah i. Whoever you are. They are too perfect for me. I bangga jadi anak dorang. Sangat bersyukur. Tapi alhamdulillah rezeki selepas kahwin, i diuji. Tapi lepas ujian terbesar tu, Allah bagi rezeki mencurah curah! Alhamdulillah ya Allah. Yang penting sayang pasangan tu ikhlas kerana Allah, usaha keras sama sama. Allah Maha Besar. Satu satu Allah bagi apa yang kitorg idamkan. ALLAHUAKBAR!😭🤲🏻 kitorang plan nak buat majlis kahwin! Rancang nak buat tahun depan sebab tahun ni tak sempat🤣 and sebab dah beranak! Hahaha kita anjak tahun depan insyaAllah❤️ Tak sabar nak sanding!!!! @mizisaaq

A post shared by Ladyboss of LK👸🏻 (@hajarhanif) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: IG hajarhanif

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Suami Hadiahkan Emas RM25 Ribu Tiap Bulan, Wanita Jawab Tudvhan ‘Kaki Kiikis’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*