Masing2 Semp0i. Gadis Melamar ‘Boyfriend’ Bertunang Macam Ajak Lepak Mamak

Setiap pasangan yang bercinta pastinya mahukan hubungan mereka berakhir ke jinjang pelamin. Namun, untuk memasuki ke alam perkahwinan bukan sesuatu yang mudah dan memerlukan persediaan dari pelbagai aspek.

Oleh demikian, ramai pasangan membuat keputusan untuk meng1kat tali pertunangan dengan masa yang ditetapkan disamping membuat persiapan rapi untuk mendirikan rumah tangga.

Gadis lamar teman lelaki!

Di Twitter, perkongsian seorang gadis mengenai lamaran pertunangan bersama teman lelakinya telah membuatkan netizen kagum dengan keberaniannya. Bahkan, tindakan berani gadis ini juga telah menyebabkan dirinya selamat menjadi tunangan orang.

“Nak tunang dengan kita tak?”

“Kalau dia tak nak, menangis jugak aku…”

Ramai perempuan yang mulakan dulu rupanya…

Semoga dipermudahkan ke fasa seterusnya

Semoga sampai ke jinjang pelamin!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Twitter.

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Masing2 Semp0i. Gadis Melamar ‘Boyfriend’ Bertunang Macam Ajak Lepak Mamak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*