Tawar RM20 Ribu Uji Kesetiaan Teman Wanita, ‘Prank Gold Digger’ Und4ng Pad4h

Semua orang pasti pernah mendengar ayat “Wanita diuji bila tiada duit, lelaki diuji bila berduit.” Perkara yang paling diutamakan dalam ayat tersebut adalah duit ataupun harta, yang sudah tentunya dapat mengubah jadi diri seseorang mengikut situasi yang mengh1mpit.

Di Youtube, terdapat satu saluran yang meraih perhatian ramai penguna di Malaysia dengan menyajikan content video yang luar dari jangkaan. Eksper1men sosial yang dibuat oleh sekumpulan ini sudah tentunya mempunyai pengikut dan permintaan mereka yang tersendiri.

Eksper1men untuk gold digger !

Secara ringkasnya sosial eksperimen tersebut menawarkan khidmat kepada lelaki untuk menguj1 kesetiaan teman wanitanya.

Pada video kali ini, telah mengvndang pelbagai pendapat dan juga kec4man daripada penonton kerana dikatakan agak mem4lukan disamping wanita berkenaan tersep1t dengan keadaan yang men1mpanya.

Duit tak dapat, kekasih pun hilang

Disebabkan wanita berkenaan menyatakan, bahawa dia tidak berfikir panjang dan juga terdes4k kerana terh1mpit dengan status seorang yang tidak bekerja membuatkan dirinya menerima tawaran RM20,000 berkenaan.

Tapi mal4ngnya, wang yang dijanjikan hanyalah ‘guravan’ dan alat untuk penguji kesetiaan semata-mata.

Perlu ke sebenarnya buat macam ni?

Video dan situasi yang mel4nda wanita berkenaan kemudiannya meraih perhatian para pengguna internet. Sebaliknya, ramai yang lebih kesiankan dan memahami wanita berkenaan kerana tersep1t dalam situasi yang mem4ksa.

“Perempuan tu jobless kot…”

Perempuan perlu dilindungi & dijaga…

Cuba test boyfriend2 di luar sana pulak…

“Kalau pun pilih duit…”

Dia sebenarnya perempuan yang baik…

Wanita seharusnya dijaga dan dilindungi! Bahkan, aib ataupun kebvrukan seseorang biarlah tersimpan rapi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Twitter. 

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Tawar RM20 Ribu Uji Kesetiaan Teman Wanita, ‘Prank Gold Digger’ Und4ng Pad4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*