[VIDEO] “Ger4m Pulak Tengok…” – Pasangan Bergadvh Dalam Kereta Curi Tumpuan

ti mana kebanyakkan lelaki mahukan teman wanita yang manja, wanita juga inginkan teman lelaki yang romantik.

Namun bukan semua orang akan dilayan oleh pasangan mereka seperti mana mereka ingin dilayan, yang mana akhirnya akan membawa kepada pertengkaran ataupun salah faham.

Itulah yang dapat dilihat dalam sebuah video yang tular di Twitter dengan lebih 200 ribu tontonan. Dalam video berkenaan, seorang individu dilihat sedang cuba memujuk teman wanitanya yang sedang marah.

Dia kemudian mengajak kekasihnya pergi makan untuk meredakan kemar4hannya, namun wanita itu melent1ng dengan mengatakan bukan itu yang dia mahu.

Sebaliknya dia mervngut kerana ingin teman lelakinya menghantarnya hingga ke depan rumah dan meminta lelaki itu untuk bersikap lebih romantik seperti lelaki lain yang melayan teman wanita mereka dengan manis.

Walaupun ada yang cemburu terhadap lelaki itu kerana mempunyai teman wanita yang manja, rata-ratanya geram dan tidak tahan mendengar bebelan gadis itu.

“habis kalau tak hantar depan rumah hantar ktne…”

“seronok bul1 gf sendiri…”

“make jokes so that partner dia gelak tak mar4h…”

“sumpah x suka tinggi suara mcm tu…”

“geram pulak aku tengok…”

“Tapi salute la lelaki tu sebab boleh tahan…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "[VIDEO] “Ger4m Pulak Tengok…” – Pasangan Bergadvh Dalam Kereta Curi Tumpuan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*