Gigih Pulang Telefon Tercicir, Ketelusan Pekerja Majlis Bandaraya Wajar Dipuji

Penangan video ditularkan oleh Asri Janggut yang merungkai kegiatan har4m oleh pihak berkuasa yang did4kwa melindungi premis-premis haram menjalankan perniagaan tanpa lesen di sekitar kawasan Sungai Buloh, menerima pujian daripada rakyat Malaysia.

Ekoran kejadian berkenaan,  SPRM melakukan siasatan terhadap dakw4an berkenaan dengan kerjasama Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS) Bukit Aman.

“Jumpa tepi jalan, ambil simpan dekat penyelia dia…”

Sudah tentunya, pendedah tersebut telah menyebabkan kebanyakan rakyat Malaysia kecewa dengan intergriti yang sewajarnya perlu ada dalam diri seseorang pihak berkuasa berkenaan.

Namun, perkongsian salah seorang pengguna Facebook ini, mampu membuka kembali pemikiran orang ramai bahawa tidak semua pihak berwajib mempunyai perangai serupa.

“Terharu sungguh dengan kejujuran & sikap amanah…”

Semoga Allah sahaja yang dapat membalasnya!

Sewajarnya, sikap jujur dalam melaksanakan pekerjaan ini sewajarnya dicontohi oleh semua pihak. Tahniah warga pekerja kontrak MBSP!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Facebook.

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Gigih Pulang Telefon Tercicir, Ketelusan Pekerja Majlis Bandaraya Wajar Dipuji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*