Aksi Lelaki Ini Flip Botol Pakai ‘Kaki’ Buat Ramai Bingung

Bermain cabaran flip botol yang bermakna siapa berjaya membuatkan botol kembali tegak selepas diterbalikkan, dia menang dan hebat. Ia juga menjadi cabaran terkenal buat anak-anak muda masa kini. Malah ada yang melakukannya sekadar suka-suka sahaja.

Walaubagaimanapun baru-baru ini tular pula dengan satu video seorang lelaki yang membuat flip botol dengan hanya menggunakan ‘kaki’. Video lelaki tersebut meraih perhatian ramai kerana bayangkan menggunakan tangan pun belum tentu lagi botol itu kembali tegak.

Namun cara yang digunakan lelaki itu cukup bersahaja, cukup dengan hanya menggunakan kaki sambil duduk santai. Berikut adalah video aksi lelaki ini flip botol pakai kaki yang telah mencur1 perhatian ramai:

 

View this post on Instagram

 

Pakai tangan pun belum tentu jadi, dia rilek je flip botol pakai kaki 😱 #SinarKongsi Sumber : joko.thp

A post shared by SINAR (@sinar_my) on


Video aksi lelaki ini flip botol pakai kaki ini telah dikongsikan semula oleh laman Instagram Sinar_my dan telah meraih lebih 35 ribu tontonan. Tapi berdasarkan video tersebut nampak kaki lelaki ini nampak macam pelik.

Ini turut membuatkan warganet yang menonton rakaman ini bingung dan membincangkan mengenainya di ruangan komen. Berikut antara reaksi yang ditinggalkan di ruangan tersebut:

“Macam mana dia buat”

“Kalau tengok betul2 tu bukan macam tangan ke min? Ke mata saya yang salah”

“Tu tangan la..Dia edit uuu…Siap boleh buat thumbs up lagi”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Aksi Lelaki Ini Flip Botol Pakai ‘Kaki’ Buat Ramai Bingung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*