“Orang Nak Study Dia Pun Nak Gak..” – Kucing Cuba Pegang Pensel Cuit Hati Ramai

Buat yang sayang dan sukakan kucing, pastinya ha1wan ini menjadi pilihan pertama untuk dipelihara. Cukup mesra dan manja, personaliti yang kebiasaannya ada pada kucing membuatkan ia ha1wan peliharaan yang paling disayangi.

Malah dengan pelbagai keletahnya saban hari, jika sehari kucing yang dipelihara tiada di rumah pasti rasa sunyi dan sepi. Itulah penangan haiwan peliharaan yang bernama kucing.

Walaubagaimanapun, baru-baru ini tular di sosial media dengan satu video yang memaparkan seek0r kucing sedang menemani tuannya membuat kerja sekolah. Menerusi video tersebut, kucing berwarna kelabu itu duduk di atas meja sambil memerhatikan tuannya itu.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai apabila tiba-tiba kucing itu seolah-olah cuba mahu pegang pensel mengikuti tuannya. Amboi, bukan main lagi bijak kucing ini ya!

Berikut adalah video kucing cuba pegang pensel yang telah dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter:

Video kucing cuba pegang pensel itu telah meraih lebih 110 ribu tontonan dan 8,500 retweets serta 8 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka yang terhibur selepas menonton video tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Sian dia takde jar1 macam abam dia. Hahahaha”

“Hahahha kau nak tulis apa dengan pensel tu”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Orang Nak Study Dia Pun Nak Gak..” – Kucing Cuba Pegang Pensel Cuit Hati Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*