Dipuji Comel Dan ‘Sweet’, Foto Isteri Dvkung Suami Lepas Majlis Nikah Tarik Perhatian

Ajal, rezeki dan jodoh merupakan rahsia Allah S.W.T. Tiada siapa tahu berkenaan hal-hal tersebut sehingga tia waktunya. Siapa sangka, hubungan cinta yang pernah terlera1 boleh kembali bertaut dan membawa ke j1njang pelamin.

Hal ini samalah seperti kisah pasangan suami isteri yang bernikah selepas bercinta sejak dibangku sekolah namun pernah terlera1 seketika sebelum masing-masing membina lembaran bahru dengan melangsungkan perkahwinan.

P1kul suami bergambar lepas nikah

Foto-foto selepas majlis pernikahan Syidah Tat dan suaminya  Mohamad Farid Bin Alias telah tular susulan daripada tindakan Syidah yang mendvkung suaminya yang bertubuh lebih kecil.

 

View this post on Instagram

 

Pikul load naik gunung-ganang berhari-hari boleh tak kan la nak pikul suami sendiri tak boleh 😂 alaaaaa dia 53kg jer pun hahaha🙈 Bahagi 3 dengan syitat 😆 Alhamdulillah.. sah bergelar seorang isteri kepada seorang suami yang bernama Mohamad Farid Bin Alias… Macam tak percaya pun ada 😂 Kami bercinta 7 tahun dari syitat tingkatan 4 sampai la syitat habis degree 🥱 Lepas tu kami break 4 tahun setengah and then getback semula hujung tahun lepas 😝 lepas sebulan, dia ajak syitat nikah ☺️ Alhamdulillah hubungan kami mendapat restu dari kedua-dua belah keluarga.. Benar lah jodoh itu rahsia Allah.. Gambar lain menyusul nanti.. panjang lagi nak cerita ni hahaha doakan kebahagiaan kami ya❤️ ni bukan appreciation post lagi tau 🙈

A post shared by Syidah Tat (@syidah_tat) on

Gambar pernikahan yang comel

Gaya comel pasangan suami isteri ini telah mendapat perhatian warganet kerana terlihat sangat sweet dan masing-masing juga sporting dalam bergambar.

Di Instagram Syidah juga turut memaparkan satu video memaparkan disebalik tabir ketika gambar-gambar tersebut diambil iaitu selepas majlis pernikahan mereka berlangsung.

Lepas berapa tahun ea bercinta

Sehubungan dengan perkongisan tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen diruangan Instagram Syidah dengan memuji pasangan tersebut dan mendoakan agar pasangan tersebut terus mendapat kebahagian hingga ke syurga.

Comel sangatlah korang ni

Alhamdulillah tahniah korang

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Syidah_tat

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Dipuji Comel Dan ‘Sweet’, Foto Isteri Dvkung Suami Lepas Majlis Nikah Tarik Perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*