Zulin Aziz Buat Hal Dengan Video Tiktok, Bikin Netizen Ulang Banyak Kali!

Selebriti berbakat serba boleh, Zulin Aziz nampaknya kembali menghiburkan orang ramai dengan video-video lucunya dan jika sebelum ini lakonan drama pendek mahupun video miming oleh pelakon ini mendapat perhatian.

Ternyata kali ini pula, Zulin Aziz menghiburkan peminat dan pengikut menerusi laman sosial Instagram dengan video pendek yang dihasilkan menerusi aplikasi popular, Tiktok dengan mengunakan kreativiti tersendiri.

Sehingga dia sekali lagi menjadi bualan hangat di beberapa posting dilakukan olehnya kepada umum apabila dia juga dipuji kerana tidak pernah mengecewakan warganet dengan lawak-lawaknya.

Zulin Aziz menerusi lakonan dalam drama pendek dihasilkannya.
Menerusi perkongsian video Tiktok, Zulin dilihat menghasilkan akaun dengan menggunakan namanya iaitu Zulin Aziz namun apa yang lebih mencuit hati apabila dia turut tidak ketinggalan menghasilkan video lucu mengikut trend terkini.

Seperti biasa, dia yang cukup berbakat dalam bidang lakonan menggunakan bakatnya itu dalam video pendek Tiktok ini sehingga perkongsiannya ini membuatkan warganet gelak besar.

 

View this post on Instagram

 

Bila member kau call nak cerita kawan dia tak bayar hutang dia,last2 nak pinjam duit kat ko

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

“Bila member kau call nak cerita kawan dia tak bayar hutang dia. Last-last nak pinjam duit kat ko.” Tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

Siapa tau ni cerita apa..scene yang mana😆 . Ni jelah modalnya.. nak tiktok menari2 tak kuazeer🤪

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Menerusi posting dalam pada masa yang sama, diruangan komen pelbagai reaksi lucu ditinggalkan buat selebriti serba boleh ini.

“3 kali saya ulang tengok…”

“Tak pernah mengecewakan”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @Kecoh Habis

Sumber: Instagram zulinaziz

PERHATIAN: Pihak KECOH HABIS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KECOH HABIS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Zulin Aziz Buat Hal Dengan Video Tiktok, Bikin Netizen Ulang Banyak Kali!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*